Završna konferencija projekta

Zadovoljstvo nam je obavijestiti Vas da je održana završna konferencija projekta Mala djela za velike promjene, vol. 2. Ovim putem bismo se željeli zahvaliti svim sudionicima projekta, izvoditeljima, polaznicima i volonterima koji su omogućili da još jedan projekt uspješno privedemo kraju. Također, željeli bi se zahvaliti Zakladi Hrvatska za djecu koja je ponovno prepoznala potencijal ove vrste projekata i utjecaj koji imaju na širu društvenu zajednicu.

Na konferenciji su sudjelovali korisnici projekta, kao i njihove obitelji i prijatelji. Uz nadzor izvoditelja radionica, korisnici su priredili završnu priredbu koja se sastojala od pričanja priče, igrokaza i završne interpretacije pjesme, a sve na hrvatskom znakovnom jeziku čime su pokazali koliko su zapravo naučili za vrijeme trajanja projekta. Također, korisnicima smo podijelili zahvalnice za sudjelovanje u projektu. Kao šlag na kraju, priredili smo i zakusku kako bi svečano obilježili kraj projekta.

Obzirom na dojmove korisnika, kao i njihovu želju za nastavkom projekta, nadamo se da će sličnih projekata biti i u budućnosti.